vineri, 2 mai 2008

Asta-i Romania !!









Asta-i tara mea . Tara cu-o cultura bogata , cu o istorie zbuciumata . Tara ce a dat lumii mari oameni , ca Eminescu , George Enescu , Brancusi , Eliade , Cioran si de ce nu , Corneliu Zelea Codreanu . Ca da , daca esti roman , esti crestin .Daca esti roman crestin esti legionar .
Popor ce era cunoscut ca unul inteligent . Si gresesc cand zic ca era cunoscut . Inca este stiut ca un popor capabil de mari realizari . Un popor caruia in piept ii arde inima . Refuz sa cred ca nu mai este asa . Admit ca este intr-o adormire prelungita . Ca este scufundat intr-o ceata deasa la fel ca si Carpatii Romaniei intr-o zi ploioasa .

Bucovina , Moldova , Ardealul , Carpatii , Dunarea…fac din Romania o tara anume . O tara cu traditii apreciate de o lume intreaga . O tara din care face parte o minunata Delta a Dunarii.
Pentru mine nu este nimic mai frumos decat sa-mi petrec zilele de sarbatoare la tara . Acolo unde sunt inconjurat de lacuri si padure . Nimic nu este mai frumos decat sa-mi petrec vacantele in muntii Romaniei , in apele ei . Si nimic nu este mai frumos decat sa-mi vizitez familia la Brasov , un oras superb , vizitat de mii de turisti . De ce ? Pentru ca istoria traieste in aceste orase , in aceasta tara .
Cand vom fi cu totii capabili sa ne mandrim cu originile noastre , sa recunoastem fara teama ca suntem romani , sa purtam cu onoare acest nume de “roman” , atunci vom fi destui de puternici sa realizam o tara sfanta ca soarele de pe cer .

Hristos a Inviat !!

Tiganii nu-s Romani ! Si daca nici aceste filmulete nu te "misca" , esti idiot .

Niciun comentariu: