luni, 22 septembrie 2008

Accident soldat cu x morti

Sinucide-te pe strazi , comite adevarate crime . Goneste cu 180km/h , nu te gandi la consecinte.Calca pedala pana la fund , razi cu prietenii in masina , gandeste-te ca esti un Schumacher , ca masina ta e facuta din otel , iar strazile Romaniei sunt cele mai bune . Accelereaza pana ia motoru foc sau nu . Accelereaza pana simti ca masina nu mai poate,iar daca masina suporta si 250 km/h da-i inainte.Fa depasiri cu 200 la ora ,sa nu-ti pese de colegii din trafic.Claxoneaza-i , fa-le flashuri sa se dea la o parte , intra in curba cu 160 la ora . Urca dealu cu viteza cat mai mare , iar cand sa cobori la vale , fa o depasire fara sa te asiguri . Mergi la viteza maxima pe dig . Accelereazo cat poti de tare in sate,localitati.Accelereazo pana nu mai vezi nimic in fata . Pana ti se inegreste imaginea . Si sa nu te intrebi boule apoi ce se intampla,ca esti mort . Te-ai infipt in ceva . Ori intr-un copac ori intr-un stalp sau in cel mai rau caz , in alta masina . Ai murit atat tu cat si prietenii tai nevinovati din masina . Sau poate sunt si ei ca nu ti-au futut una sa te opresti.Dar nu poti sa ai pretentii,ca si ei sunt tot niste idioti ca tine.Tot baieti de bani gata ce poarta haine de 3000 de lei , stau cu geamu deschis si au freze trendy.Dar la ce foloseste,ca si ei sunt morti din cauza ta.Si cum se intampla de multe ori , ai mai omorat si alte persoane din masina lovita de tine.De ce nu , chiar o familie . Una cu un copil mic si sotia insarcinata . Dar nu mai conteaza,esti mort, lumina ti s-a stins , nu mai simti nimic . Simt altii boule . Simte tatal tau ca ti-a adus moartea cumparandu-ti tie,bou familie,lipitoarea familiei,masina de viteza.Si nu te-a educat , nu ti-a zis ca nici o masina nu e sigura.Ca nici macar mercedesu de ultima clasa nu rezista la 180 la ora la impact.Ca mori orice ar fi.
Mai plang si familiile celor nevinovati.Plang multe persoane,sute,mii,din cauza prostiei tale.Dar tu te gandesti ca n-are cum sa ti se intample tie.Nici sa nu te gandesti,ca nu trebuie decat o singura data sa se intample.O singura data si esti mort.Esti prins intre fiare,iar parintii iti vor mai ingropa doar ochii prin care ti-a iesit tot sangele.Asta va fi tot in sicriu tai.Ochii si creierii adunati de pe strada.Doar creierii si ochii rosii si insangerati.Si toti ochii din jurul tau vor fi rosii si indurerati.Ca durerea si lacrimile te omoara.
Ce se intampla doctore?Ce naiba se intampla pe strazile astea?Ca nu mai trece zi fara sa nu vad stiri cu accidente in care s-au lasat cu mortaciuni.Ba plonjeaza in Dambovita,ba ard de vii.Sunteti atat de prosti incat va cautati moartea singuri?Nu stiu ce e de facut,dar ceva trebuie facut.O solutie poate ar fi sa nu mai stea bulangii aia in albastru la panda cu radaru,ci sa-l lase la vedere sa te sperie si sa mai calci frana.Dar si pt ei e important sa-si faca targettu de amenzi.Si tot ei cheltuiesc apoi bani pe campanii impotriva vitezei.
Oare e vreo coincidenta ca oamenii se omoara pe strazi mai mult de cand s-au permis detectoarele de radar?? Sa le scoata,sa dea amenda cate 10 mil pt fiecare 5 km peste limita legala.Iar limita legala s-o ridice acolo unde se poate la 70km/h,in localitati.Sau sa se faca o banda separata,care sa fie denumita "Banda mortii.Treci cu viteza prin ea"
Nu-ti pasa de tine si de cei din jur?Atunci macar gandeste-te la ma-ta ,cand accelerezi la 200 la ora,ce va suferi daca ti se intampla ceva.Si baga-ti detectoru de radar in cur.
Dar tineti aproape,ca in 2,3 luni voi intra si eu in lumea voastra.Si sa vezi atunci ce va flituiesc geamurile cand aveti peste limita legala.Asta va fi modul meu de a protesta impotriva prostiei de la volan.
Aaaa..si nu in ultimu rand..mergi cu 180km/h,dar cand esti beat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super articolul tau, dar finalul este cam prost...