luni, 22 septembrie 2008

Reclama penibila

Sunt un mare admirator a reclamelor.Si le critic si le admir si le comentez asa cat imi permit cunostintele.Daaaaaaaar,asta e cea mai penibila reclama vazuta de mine vreodata.Nu stiu care o fi marele idiot artist,dar sa se lase de meserie.
Reclama e asta
Vii mai tarziu sa stam pe intuneric ? :)))))

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce penal.... hahhahahahhahhahhahahahaha ....

Anonim spunea...

n-as spune chiar asa. marele defect al reclamei e ca nu rezista la timp. nu e tocmai genul de gluma care te amuza dupa ce o auzi a doua oara si cum campania va fi destul de intensa, ajunge sa plictiseasca.
oricum, mai e mult pana la reclamele de la Bonux

kacioFCD spunea...

pai da.Mai bune decat la bonux,dar la dero nici nu prea ai ce reclame sa faci.Solutii s-ar gasi,dar nu cred ca se compara bonux ca brend cu cosmoteu.De fapt,bonux nici nu e vreun brand,pe cand cosmote sunt cum sunt.IAr lumea e obisnuita sa vada reclame bune la telefonia mobila.Au vrut sa faca o reclama ce se preteaza timpului actual,care sa prinda la public.Sa prezinte ceva cu care omul e obisnuit.Emo.Atata de mediatizati,incat a auzit si bunica de ei.Dar nu le-a iesit absolut nimic.Poate,sa zicem,ideea e buna,dar realizarea,las-o naibii de caterinca.
Uite..o reclama destul de simpla care a prins la public este cea de la Q-fort.Ferestrele alea.Super tare.Melodii consacrate,iar la sfarsit repetarea aia care ti-a bagat in cap "ferestre Q-fort",iar daca te duci sa-ti cumperi ferestre si ai in fata Q fort si alta marca,pe ei ii alegi