miercuri, 17 septembrie 2008

Romania Steaua,Manele Steaua,Tarani Steaua,Marlanii din Romania..

Daca n-ai un pic de scoala , lucrezi ca manipulant si tii cu Steaua . Daca ai scoala esti director si tii cu Steaua,ca doar tarani sunt de toate rangurile.Daca ti se rupe de Steaua,uneori iti face si echipa asta bucurii.Mai ales cand ia bataie si vezi toti taranii suferind , dar chiar si atunci cand pleci cy 1 ora mai devreme de la munca . Multumesc,Steaua.Datorita lor am plecat azi cu 1 ora mai devreme.S-a auzit in marele depozit la ora 21:30 "Hai , toata lumea acasa,ca incepe meciu". Oricum nu prea mai era de lucru.Dar strigatul asta disperat si presarat cu fericire s-a auzit prin franturi de manele sunand din telefoane . Si de aici a inceput balamucu . Mosi fugind spre autobuze , care mai de care sa ajunga mai repede acasa,vorbind despre meci , numai mie mi se rupea si mergeam in doru lelei . "Hai Marius mai repede,ca pierzi meciu" .. "Da ma,da...".Normal cand plec de la munca fac cam 15 min pana acasa cu mersu meu.Maxim 15 min.Acum am facut cam 20.Iar in drumu meu spre casa,intunecat,n-am vazut tipenie de om.Probabil ca si aia de la Electrica se uitau la meci din moment ce am mers numai pe intuneric.Iar pe strada o tacere a naibii de puternica.Fata de celalalte seri cand vedeam o multime de tarani mancand seminte cu curu pe bmw si ascultand Guta , cu pitipoance maneliste langa ei.Ce nu s-a schimbat in seara asta , a fost doar taranu cu scuter cu boxa pe el .Dar dinaia mare,de care ai tu si eu prin casa.Si stii ce asculta,manele.
Ma aproprii de casa,mai vad ceva lume.Cateva mame disperate ce-si cheama copiii in casa de la balcon,ce fug dupa ei pe afara si-i agata de maini , ce striga dupa ei ca a inceput meciu "stielei".O atmosfera de razboi,de pericol , in care copiii trebuiesc adapostiti.Iar in toata linistea aia , soneria mea de la telefon suna ca naiba.Tare si infiorator pentru cateva persoane din jur.Metallica-Fuel.Intelegeti si voi de ce.
Dar ce o sa ma bucur cand o sa-i vad maine pe toti fraierii tristi.Si cred c-o sa-i vad

8 comentarii:

Deea spunea...

Muie muie muie steauaaaa!

Anonim spunea...

mai nostradamus ...

Anonim spunea...

Na fraiere...Steaua a pierdut 1-0 cu BAYERN...Dinamo al tau ce a facut?
Daca tot vorbesti de suporteri...aurolacii nu au facut nimic in deplasari...ULTRASII insa...fac de ras Romania, tara pe care tu o iubesti atat de mult!!!

kacioFCD spunea...

anonime,cred ca ai auzit de foarte multe ori cuvintele astea ..esti prea prost ca sa-ti raspund

Anonim spunea...

Sunt.
Cand argumentele nu exista, intra vorba asta.:)

kacioFCD spunea...

ma refeream ca toti taranii tin cu steaua.toti incultii ce nu sunt in stare sa aiba alt job decat "manipulant".Tot taranu ce sta cu partea dorsala pe bmw si mananca seminte seara tine cu steaua.Tot taranu de combinat siderurgic si a lui familie tine cu steaua.Si nici unu nu stie macar anu infiintarii.Acu ai inteles la ce faceam referire?

Anonim spunea...

las'ca sunteti voi,dinamovistii mai "burgheji" de felul vostru.
voi sunteti perfecti,atat la nivel de galerie,cat si la nivel de simpli suporteri.

Anonim spunea...

Lasa sa fie burghejii pe dinafara Europei, taranii sunt unde se canta muzica.
Crapi?