miercuri, 10 iunie 2009

Dinamo 2009

In data de 10 iunie FC Dinamo Bucuresti a jucat la Pitesti in compania lui Arges din localitate.Mircea Rednic,antrenorul bucurestenilor a decis sa trimita in teren urmatorea echipa : 11 maimute.De-a lungul jocului 3 din ele au fost inlocuite cu alte 3.
Jucatorul meciului a fost Matache.Poate singurul ce nu merita sa fie incadrat in aceasta oala.Dar e vina lui ca joaca alaturi de aceste specimene.Au fost pe teren si sefii turmei,Pulhac,Goian si Niculescu si nu in ultimul rand Torje.Care se pare ca desi contrar maimutelor din padure,chiar daca este cel mai mic este liderul turmei.Singura asemanare ar fi ca totusi este carat in spate de maimutele mai batrane.Nu pentru a-i asigura protectie si mancare,ci il conduc la bautura.De catre urangutanii batrani ce au lipsit in aceasta seara:Cristea,Simao,Tamas,Bostina si Niculae.
De-a lungul timpului au mai intrat niste maimute mai tinere : Mendy,Mitea si Izvoranu.
In cazul lui Mendy nu mai e nevoie sa ma explic...Mitea e maimuta ce da din buric,iar Izvoranu saracu s-ar parea ca este cel neacceptat de catre turma.Decat la bautura,normal..acolo unde turma de maimute formeaza o adevarata familie.Nu se simt amenintate de prezenta oamenilor din jurul lor.
De aceea,asta seara suporterii echipei din bucuresti ce au fost prezenti la meci au incercat sa afle daca ele chiar nu se sperie de oameni.Raspunsul nu-l pot da nici ei,pentru ca unele fugeau ca ... iar altele au ripostat.N`Doye maimuta gangsta si Danciulescu au ripostat,iar Torje a fugit.Era de asteptat ca grupul de oameni sa atace pe cel mai mic si mai urat...
Grupul de ecologisti ce aveau insemnele Jandarmeriei romane au decis sa intervina pentru a apara maimutele.Din pacate.Era interesant sa vedem ciocnirea dintre oameni si cei din care se zice ca se trag,maimutele.
Eu stiu un lucru...unii oameni nu se trag din maimute.Eu nu ma trag din maimute,prietenii mei nu se trag din maimute.Africanii se stie,jucatorii lui Dinamo se stie...

Niciun comentariu: