vineri, 18 aprilie 2008

Antifa haha

Sa cad pe spate , nu altceva . Traiasca antifa Romania si conturile lor de hi5 . Amuzante lucruri gasesti la ei .
In marea lor majoritate sunt copii de 15 ani , 16 ani care atunci cand vor inainta in varsta isi vor da seama ce copii prosti au fost .
Sa va fac o scurta prezentare a lor , cu ce prefera ei , interese , hobbyuri :
1. Cimitirile . Mama , un adevarat hobby asta . Si eu as zice ca as iubi sa va vad in cimitire , dar nu o zic . Ca sunteti doar niste copii .
2. Inghetata . Sincer , nu stiu de ce majoritatea au asta "iubesc sa mananc inghetata" . Cred ca sa-si mai indulceasca viata de kkt , bazata pe curentu emo . Emo antifa
3.Am observat la unii ca iubesc lucrurile cum ar fi coca cola , mancarea de la kfc . Parca astia erau cu antiglobalizarea etc . Dar na..ce e frumos si lu antifa ii place.
4.La unii observ ca iubesc burlacia ,dar si sexu , drogurile si violenta . Burlaci sunt , ca nu-s prea multi homosexuali in Romania,iar cei liberi nu se combina cu antifa astia care iubesc violenta si burlacia . Ca poponarii de felul lor sunt fiinte tandre , ce trebuiesc acceptate ...nu-i asa ?
5. Hahaha . Am observat la unu ca scrie "sunt un antifa narcisist" si mi-am adus aminte de o faza din Vama Veche,asta vara . Un antifa ce avea varsta propice ,cam 17 ani , isi facea el freza pe plaja . Si isi tot dadea cu gel pe creasta lui colorata . Face asta timp de vreo 15 min , apoi scoate o onglijoara si se uita in ea . Oglinjoara , oglinjoara care e cel mai frumos antifa din tara ?
6. Multi au poze cu batice pe fata . De ce naiba ,asa de fricosi o fi ? Sau dau mai bine in pozele pentru hi5 ? Cred ca ambele variante
7.Se bagase odata un nazi (!!??) din bacau peste mine in lista de messenger . Si ma chema el acu vreo 2 ani la nu stiu ce actiune . Bineinteles,nu l-am bagat in seama . Dar mai vorbeam eu cu el . Si avea el o prietena pe care o iubea , dar aia l-a inselat . Si prietena era si ea nazi ,ca si el si culmea..l-a inselat tot cu un nazi , ce nesimtire . Si ce face nazi ultras bacauan stelist ? Se face antifa . Trebuie inteles,a suferit din dragoste .
8. Tot la fel , un kkt din Timisoara , pe numele lui Sandor . Maaaaaama cat ma batea la cap cu nazismu lui . Avea tatuata si o celtica pe brat . Si a fost el nazi pana si-a luat bataie de la antifa si acu s-a dat cu ei . E antifa cu celtica tatuata.
9. Incep sa ma enerveze antifa astia din Romania . Nu mai am voie sa le vad profilele ,ca nu-s prietenu lor . Dar nu-i nimic..caut , ca pustani idioti sunt destui.
10. Se impart in 2 grupe . Cei ce citesc (sau cel putin asa zic) si cei ce nu citesc . Probabil ca cei din urma inca n-au ajuns la varsta la care se invata la scoala sa citesti . Sau au ajuns ,dar au lipsit la orele alea ,ca erau prin oras si beau , se distrau ,se drogau si mazgaleau svasticile din orasele lor . Ca asta e ritualul prin care devii antifa . Sa fii prost si incult si betiv
11. Sa zic si ceva de bine,ca eu sustin adevarul ca si cel prezentat pana acum . Unii prefera sa citeasca , iubesc fotografia , arta , teatrul si alte lucruri frumoase . Bravo lor , astia sunt clar cei ce se vor trezi cel mai repede din prostie .
12. O fetita draguta de 16 ani din bacau ,ce are tricou cu swastica aruncata la gunoi are ca film preferat ..American history x . Recunosc ca nici mie nu prea mi-a placut filmul . Deci nu sunt antifa emo kid .Voua celor ce v-a placut filmul..imi pare rau :)
13. Scurt : altii se cred porno star . Cum naiba ?
14. Multi din cei ce citesc , le plac Emil Cioran . Cum ziceam ,sunt pe drumu cel bun o parte din ei . In curand vor deveni oameni normali.
15.Multi din ei nu au iubite,iubiti , neveste,soti si asa mai departe . Ce sa faci daca poponarii au standarde prea mari
16.Inca o monstra de atasament pentru poponari . Si inca odata inteleg de ce vin la mitingurile poponarilor . Multi antifa de pe hi5 au poze in curu gol .

Cam atat pe ziua de azi . Voi mai reveni,daca voi avea chef
Acu urmeaza P.S-urile :
P.S.1 cine nu stie ce-i aia antifa,sa ma intrebe sau sa intrebe google
P.S.2 oare de ce toti copiii astia pierduti se declara atei sau ca n-au nici o credinta ? Spune multe asta

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca habar n-ai care-i treaba cu antifa mai bine taci dracu din gura! si aia despre care vorbesti aici sunt niste prefacuti.. care zic "sunt antifa, sunt cool" (si eu ii urasc pe bitangii astia). poate habar nu ai ce inseamna antifa....

Anonim spunea...

de cate ori nu aud faza asta cu "aia sunt poseri, nu sunt antifa". de fapt prin definitie antifa = comunisti poseri.