duminică, 6 aprilie 2008

De-ale noastre , a bunilor romanilor

- Bai , bai , bai zdreamto , joci o tabla ?
- Hai ba , nea Virgile , nu mai ma fa zdreamta . Nu fi si tu ca vara-tu , Gigi
- Bai hahalero , ca Domnul Gigi , crestinu . Cere-ti scuze papagalule .
- Bine , bine . Imi cer scuze . Pentru greseala asta , va voi da meciul .
- Asa ma , Domnul va avea grija de tine .

Gigi crestinu umbla cu lucruri murdare . Acest latifundiar probabil nu stie cea de-a 3 porunca ,care zice asa "Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert" . El se jura ca nu fura ,dar e prins cu rata in gura . Ei si ce ? Doar el este stapanul , cine sa-l judece ? El este cel ce a facut zeci de biserici , sute de case si a ajutat mii de nevoiasi . Si nu-i asa , toate astea in numele lui Dumnezeu . Cel in care el crede cu atata ardoare si isi bate joc de El . Nu direct , ci prin toate jignirile aduse altor persoane , prin toate injuraturile , prin toate lucrurile murdare pe care le face
Poporu roman ce spune despre asta ? Ohoooooo..."Sa traiesti nea Gigi , te iubim" . Apoi cum naiba sa nu-l iubeasca ? ca doar e cel mai exemplar roman . Fura , se jura ca nu fura ... injura , isi cere scuze ca injura ... crede ca banii spala pacatele ... sufera de autoritate datorita banilor din cont " Eu sunt cel mai puternic om din Romania , sunt cel mai bogat"...intra in politica si se crede salvatoru Romaniei ... si cel mai important , este patronul celei mai spirituale echipe din Romania , celei mai curate , echipa cea mai galonata , echipa exemplara a Romaniei , Steaua Bucuresti .
Echipa care s-ar parea ca si anul acesta va fi campioana . Apoi , nici o problema ... a avut grija jiji de asta . Ultima dovada , filmuletul aparut pe sport.ro , in care varul lui Becali , pe nume Virgil s-a gasit intr-un restaurant cu antrenorul echipei Dacia Mioveni , Sorin Cartu . Apoi stupoare , la plecare este bagat in masina la Cartu un diplomat , in timp ce o persoana necunoscuta incearca sa obstructioneze cameramanul sport.ro.
Hai maaa ,ce naiba . Dragi cititori , nu ma injurati ma . Doar nu credeti ca eu cred ca este blat in aceasta minunata seara de 6 aprilie 2008 , in care se intalneste Steaua Bucuresti cu Dacia Mioveni . Ati vazut ca s-a adus diplomatu respectiv la sediul sport.ro si s-a dovedit ca este doar o cutie de table . S-a gasit nea Virgil cu nea Cartu la o tabla inainte de meci . Ce conteaza ca ei declara ca nu s-au vazut in viata lor ? Asa se socializeaza cel mai bine , la o tabla , la o discutie despre un aranjament floral pentru neveste . Si unde joci cel mai bine o tabla ? Daca nu intr-un restaurant de lux . Mananci un caviar , o vita cu sos Roquefort, gratin dauphinois si andive coapte la jar . Apoi mai dai un zar , mananci inghetata de nuga asortata cu fructe rosii ca desert si aranjamentu este gata .
Sa-tie fie frica de cei ce ar trebui sa aiba grija de corectitudinea fotbalului romanesc ? Pai de ce ? N-ati auzit ce a zis Mircea Sandu "Lasati-ma domnilor cu prostiile astea , nu mai are voie omu sa manance la restaurant ?"
Traiasca poporu roman idiot . Traiasca aceasta tara minuta , Romania . Traiasca aceasta echipa spurcata , Steaua Bucuresti

Niciun comentariu: