marți, 24 iunie 2008

Ia uite ma..

Cel mai bun prieten al omului este.

rucsacul . El te apara de ploaie , el iti cara hainele . El te apara cand primesti un sut in spate . In el iti tii ce ai de valoare .
Cu el urci pe munti , cu el pleci in vacante . Cu el stai pe trenuri , cu el petreci majoritatea timpului . El doarme cu tine in camera . Cu el te speli , de el ai grija de fie curat . Il ocrotesti de murdarii . El iti face viata mai usoara.
Cu el plangi , cu el esti in extaz . Pe el il ai in spate in toate trairile . De el ai grija cea mai mare cand navalesc golanii peste tine . Pe el il iei in spate cand te suna cel mai bun prieten "baaai ti-a nascut nevasta" . Pe el il iei in partea dreapta a volanului . El e cel ce are bucuria sa auda din gura ta "bai , ai grija de rucsac" .
El ti-a fost intotdeauna aproape in anii de liceu cand te intrebai daca treci la matematica sau chimie . In el ascunzi lucruri ce vrei sa le scoti din casa fara sa le vada parintii . Cu el de duci la plaja . El iti apara lucrurile de soare si iti mentine bautura mai racoritoare . El nu se plange ca transpira sticla pe el , nu se plange ca sta atarnat de tine . E fericit ca-l utilizezi .
Pe el nu-l lasi in locul de bagaje al autocarelor de frica sa nu ti-l fure . Pe el dormi in tren si accepta cu placere rolul de perna . Pe el stai cand e murdar pe jos si nu vrei sa te murdaresti , dar totusi el nu zice nimic .
El te apara de ploaie fie ca-l tii in spate , fie ca-l pui deasupra capului . E clar..el iti face viata usoara

Iar eu il tradez cu o geanta din`aia de postas , de gay , de tarfa . Sunt o tarfa !!

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu ma... nu il tradezi.. ci il protejezi...