joi, 21 mai 2009

Tutun cu cancer

Daca stai sa gandesti o sa descoperi lucruri interesante.Prin tot felul de asocieri.Dar mai ales cand ti-o spune un mare doctor in chimie,anatomie si in ce-o mai fi.Un om foarte cunoscut in lumea lui.
Multi galateni si nu numai cumpara tigari de la "rusi".Mai exact de pe la moldoveni.Pall Mall,Kent,Marlboro etc facute prin zona si fara timbru.Deci mai ieftine.Bagate pe sub bariera de la vama.
Dar ce nu stiu cei ce cumpara este ca isi cam fac rau.Din cauza tutunului din zona.
Tutunul cica ar fi singura planta din lume care iubeste radiatiile.Nucleare,solare.De toate felurile.Nu stiu explicatii stiintifice,dar nici nu conteaza de ce iubeste tutunul radiatiile.Stiut este ca le adora.Iar tigarile de la "rusi" sunt facute din tutunul din zona.Zona puternic afectat de explozia Cernobil,chiar daca au trecut 23 de ani de atunci.
Toata zona de acolo a fost inconjurata cu tutun.Hectare de culturi de tutun.Pentru a absoarbe radiatiile.Si bineinteles ca e posibil ca tutunul din tigarile de la "rusi" sa provina si de acolo.
Nu ca ar fi tutunul din Argentina,de exemplu,bun.Dar din 2 rele,macar alege-l pe cel mai mic.Daca nu esti capabil sa-l elimini.

Niciun comentariu: