sâmbătă, 26 iulie 2008

Mai bine huligan,decat mafiot

In urma unui studiu realizat de mine , am ajuns la concluzia ca intrebarea cel mai des pusa este "de ce?" . Cand unul e nesimtit il intrebi "de ce esti muist?" . Cand consideri ca e si fals iti pui intrebarea "de ce e ipocrit?" . Cand te gandesti la presa romana poti simplifica simplu in "de ce sunteti curve?" Oare de ce sunt curve ? Acesti nemernici ce isi urmaresc numai interesu propriu . Acolo unde ei impung , apoi pupa . Mai ceva ca o curva . Se vand pentru bani , sunt mincinosi , impostori , agresivi . Premiza "scopul scuza mijloacele" functioneaza la maxim in presa .
Pentru a face tiraj scriu orice . Si care poate fi unul din subiectele preferate ale lor daca nu "huliganii stadioanelor" ? De ce ? Ca-s violenti ,cica . Scopul ? Sa-i distruga sau cum zic ei ,sa-i elimine de pe stadioane . Nu conteaza adevaru , ei scriu minciuni pentru a vinde . Minciuni alimentate de oameni de fotbal ca Mitica Dragomir . Asa-si zic ei , oameni de fotbal . Oamenii de fotbal sunt cei ce traiesc pentru fotbal . Chiar si acei "huligani care-si cheltuiesc jumatate sau mai mult din salariu pt fotbal . Pe cand Mitica si presa sunt oameni ce traiesc din fotbal . Noi iubim un club , ei iubesc banii ce ies dupa atacarea in cuvinte a unui club si a tot ce tine de el . La fiecare ziar trebuie sa vezi un articol despre "huligani" scris de un ornitoric nedocumentat . Tot ce conteaza e sa atace . Scursuri ale societatii , animale , nemernici . Astia-s "huliganii" . Va anunta sa va feriti de ei . Sa-i ocoliti pe strada si pe stadioane . Sa nu-i angajati . In ajutorul vostru le pun pozele in ziare . Se fac emisiuni despre ei . Scopul , l-am mai zis, anihiliarea lor .
Ma intreb si eu atunci..de ce mortii vostri va folositi de imaginea lor ? De ce mortii vostri puneti 80% din imagini cu "huliganii" stadioanelor in prezentarile voastre , in spoturile voastre despre liga 1 ? Oare pentru ca fotbalu romanesc e de tot cacatu si tortele "huliganilor" e unu din lucrurile frumoase ale fotbalului actual ? De ce mortii vostri blamati atunci pe cei ce aprind torte inofensive ? De ce mortii vostri acum 4 ani cand se aprindeau torte spuneati "ce specatacol frumos creat de suporterii echipei x" , iar acum spuneti "huliganii au aprins torte . Parinti , trimiteti-va copiii in alta camera"" ? De ce mortii vostri acum 4,5 ani aveati rubrici in ziare in care prezentati mesajele facute de "huliganii" stadioanelor , iar acum scrieti doar despre ei cand ii acuzati ? De ce mortii vostri nu faceti o cercetare ceva sa vedeti care e motivul violentelor de pe stadioane? Pentru ca nu vreti sa scrieti adevaru . Scopul vostru e sa distrugeti ultimii oameni ce sufera pentru fotbal si echipele lor .
Si revolutia de la 89 a fost violenta . Si violentele de pe stadioane provind din anuminte nemultumiri . Din frustrari ca fotbalul nu mai este fotbal . Ca suporteru nu mai are nici un rol intr-un club,totul fiind industrializat . Ca suporteru de rand este tratat cu indiferenta sau este scuipat in ochi sau lovit de catre conducatorii cluburilor . Ca in fruntea fotbalului se afla fosti puscariasi si actuali mafioti . Ca se vrea sa se fure fotbalul . Ca suporteru de rand plateste bilet ca sa stea intr-un stadion deplorabil , in care pute a pisat . Ca fotbalul actual se afla intr-o mizerie incredibil de mare . De ce mortii vostru nu puneti problema asa ? Pentru ca va convine,aveti despre ce scrie . Cacatii astia de "huligani" , prosti asa cum sunt ei sau cum ii considerati voi , au onoare si nu vor sa lase fotbalul sa moara . Daca voi vreti sa il furati , il distrugem noi . Va futem stadioanele , masinile , familiile . Suntem violenti pentru ca ne aparam teritoriu . Fotbalul e al nostru , voi sunteti intrusii ce furati de pe proprietatea noastra . Fotbalul e al suporterilor si va vom fute pe fiecare pana nu va mai ramane nici un mafiot in el . Daca voi ne dati un fotbal murdar , asta primiti si de la "huligani".

Niciun comentariu: