miercuri, 25 februarie 2009

Antena 1

Lauda de sine,nu miroase a bine.Asta n-o stiu si cei de la Antena 1.Se lauda printr-un spot cum ca ar fi numarul 1 in divertisment.Nu ma deranjeaza cu nimic,ca nu-i urmaresc.Ca fapt,nu mai urmaresc nici o emisiune tv,ca nu am ce sa mai urmaresc.De ce ma enerveaza antena 1?Se autointituleaza smecherii divertismentului si acum urmaresc o emisiune la ei.Ceva cu soacre.Cam asta mai lipsea din repertoriul "show-biz-ului" din Romania.O emisiune cu soacre.Dar asta e penibila raaaau tare.Dar rau ma,rau.Proasta tare emisiunea.
Un cuplu casatorit.El munceste prin constructii,ea studenta la a-2-a facultate.Nu le ajung banii,ea e cea mai mare in clanta.Se plange ca ii aduce putini bani.Mama barbatului s-a hotarat sa locuiasca cu ei,l-a convins s-o urmareasca pe femeie sa vada daca o inseala.In fine,o idiotenie de emisiune.
Brusc mi-a venit in minte emisiunea distrusului de Dan Negru.Te pui cu blondele.Alta emisiune de top din Romania.Am luat programu antena 1 la puricat sa vad ce emisiuni de "divertisment" mai au si ..
1.Acces direct.O emisiune prezentata de un fost moderator de emisiuni sociale,economice.Acum ii acompaniaza pe manelisti,vedete porno,jigodii futute de fotbalisti intr-o seara ce dau cu subsemnatu.Numai scursuri.Vedeta emisiunii e Fernando de la Caransebes.Orice anti si cocalar il cunoaste.
2.Un show pacatos.Cu Dan Capatos.Era interesanta la inceput.Au incercat sa-l copieze pe Jay Leno,cu glume,o trupa.Dar atat.A devenit OTV 2. Au aceeasi invitati mai mereu,probabil ca le fac rating.Un poponar,Tzarky parca,ceva de genu,pe nacrofila de Columbeanu,pe batausa de Nikita,pe ??? Naomi.Se scalda in aceleasi subiecte proaste,cica ar face misto de ei.Daca ar fi asa,aia n-ar mai veni.
3.Din dragoste..no comment
4.Test de fidelitate.Una,cere ajutoru antenei sa-l urmareasca pe unu.Bineinteles,ala o inseala,aia intra peste el cu niste malaci s-o apere,il palmuieste.Totul regizat
5.Te pui cu blondele.50 de blonde se intrec in cunostinte de cultura generala cu vreun pusti,cu vreun mos,cu vreun italian.La o intrebare de genul "care este capitala Austriei-Viena,Paris,Berlin,Bucuresti" nici una din blonde nu stie,pustiu stie.
6.Duminica in familie.Noroc de Mihaela Radulescu.Nu pot comenta nimic de emisiune.E una acceptabila,dar bineinteles,ca sa fie in nota antena 1,mai au invitati si manelisti
7.Divertis.Nu vor sa se mai schimbe.Erau intitulati "umoru oamenilor deştepti".Dar si pe aia i-au plictisit.
8.Dimineata cu Razvan si Dani.Chiar se pricep astia 2.Te invioreaza.singura emisiune buna

8 emisiuni,7 pentru retardati.Numarul 1 in umorul de proasta calitate

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si emisiunea lui Raduleasca...o curva penala care isi lasa familia pt unu cu 10 ani mai mic decat ea...